Ik hou van jou (1/3)

Verwenideeën

Over 12 dagen is het zover: valentijnsdag! Voor alle geliefden de kans om elkaar te verwennen. Met deze feestdag gaat het voor mij echt meer om de gedachte. Ik koop daarom een bescheiden kado en pak dat met veel liefde uitegebreid in. Zo kan mijn geliefde zien dat ik er veel aandacht aan heb besteed.

Voor mijn geliefde lezers heb ik een drieluik. In de weken voor valentijn 3 posts met een voorbeeld, handige tips en aanwijzingen waar je materialen kunt kopen.

Mijn eerste tips:

  • Maak een hart met pijpenragers. De pijpenragers koop je in allerlei kleuren. Je vind ze vaak tussen de knutselvoorraad voor kinderen bij de Hema of de Xenos.
  • Vouw het kadopapier heen en weer in een “z” en maak een sleuf om jouw kaart in te schuiven.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *